Voor 1 dag...Voor 1 dag ben ik een bommenman uit een computerspelletje. Ik leg bommen met gif en laat die dan ontploffen. Een krokodil gaat eraan dood. Staf
Voor 1 dag zou ik draak zijn. Ik zou proberen een meisje te vangen en op te eten. Dan komen de Romeinen en die vallen mij aan. Een Romein steekt een zwaard in mijn hart en ik sterf. De Romein en het meisje trouwen.
Anton
Voor 1 dag zou ik superman willen zijn. De vijand heeft een goeie gevangen en ik, superman, red hem. De heilige geest heeft superman heilig gemaakt.
Jan

Voor 1 dag zou ik wel een baby-prinses willen zijn. Mijn mama wandelt met mij, laat me los en ik val bijna dood maar ik word gered door mijn broertje.
Charhaja
Ik zou voor 1 dag een stoere kerel zijn! Ik loop op straat, ik zie een meisje en zeg ‘Jow, schat!’
Malte
Voor 1 dag zou ik Tom van Tokyo Hotel willen zijn. Ze hebben toffe liedjes en ik ben er fan van. Ik zou een optreden doen vanuit een helikopter en dat filmpje dan op you tube zetten.
Younes
Voor 1 dag zou ik koningin willen zijn met een knecht die alles voor me doet.
Katoo

Voor 1 dag zou ik een poes zijn. Ik zou op stap gaan naar andere huizen om eten te zoeken. Ik zou in de bomen klimmen en overal stiekem binnen kruipen.
Hannah

Voor 1 dag zou ik wel Danonino willen zijn in een computerspel. Je moet er in een kasteel uit de gavangenis proberen te geraken.
Lucas
Ik zou die ene dag Achilles willen zijn, de sterkste man ter wereld. Misschien zou ik oorlog voeren tegen Troje.
Mika
  Ik zou wel een boef willen zijn voor één dag. Ik zou diamanten stelen , niet echt maar zoals in een film.
Ferre
Draak voor 1 dag! Een monster komt mij aanvallen. Ik spuw vuur en rook maar raak het monster niet tot ik hem wel raak en het monster sterft. Alle draken eten van het monster. Het hart en het skelet worden begraven en dan wordt er gefeest.
Wodan
 
Ik zou wel Maga Mindy willen zijn voor 1 dag!
Yara