Recht uit het hart

6 reacties op “Recht uit het hart

 1. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie is de mooiste van het land… Eén voor één zijn het prachtige tekeningen, echt WAUW !!!

 2. ik vond het jammer van de lippen die waren veel te rood

  voor de rest vond ik alle tekeningen wel beatiful!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  eddels

 3. Meester Wout,
  ik kan moeilijk geloven dat de kinderen van uw klas die tekeningen gemaakt hebben en toch zegt de goede fee mij dat het de waarheid is. Uw leerlingen zijn echte artiesten. Een dikke proficiat aan alle kindjes van de klas.

 4. Ik keek al elke dag uit naar de lente maar door deze tekeningen zit de lente nu in mijn hart. Ze zijn prachtig!!! Zo mooi dat ik ze allemaal zou willen inkaderen en er elke dag naar kijken. Dikke proficiat allemaal!

 5. Iedereen verdient een dikke pluim, elke tekening heeft mijn hart diep geraakt. Zo mooi, eerlijk en knap. Zo zie je maar dat elk kind (of volwassen) een kunstenaars kan zijn. Fijn dat jullie zo creatief mogen zijn. Meester Wout mag trots zijn op zijn leerlingen. En de mama’s, papa’s, oma’s en opa’s ook natuurlijk.

  Aan iedereen een dikke proficiat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>