De Nooitlek

seb

De Nooitlek is een boot en hij zit in een zware storm. De boot zinkt. De boot zat vol schatten en de schatten vielen in het water.  Ineens zien de mensen die in het water liggen de boot van Vikie de Viking. Ze willen wel komen helpen maar ze weten niet hoe.
Er was nog niemand verdronken maar plots was  er wel  een  haai  aan  het  rondzwemmen. De mensen waren bang.
De haai zoekt eten want hij heeft honger. Iedereen probeert weg te zwemmen maar ze zijn te laat. De haai heeft hen gezien. De haai zwemt heel snel op hen af maar als hij daar is, zijn alle mensen weg. De mensen zijn net aan land geraakt.  De haai zwemt en zwemt en hij ziet de boot van Vikie de Viking. Hij bijt een gat in de boot. De boot zinkt, de mensen springen in het water en hij eet ze op.

Daarna valt hij in slaap. Toen de haai wakker werd, lag hij in een net met andere vissen. Hij dacht dat hij geluk had omdat hij veel vis kon eten maar hij had nog niet door dat hij aan het opdrogen was en dood zou gaan.
Toen hij dood was, hadden ze de haai al verkocht.

Seb

3 reacties op “De Nooitlek

  1. … en wat een dappere zwemmers. Alleen hebben ze wel heel veel pech. Misschien hadden ze beter de trein genomen, zoals de feeën? Maar hoe geraak je dan aan de overkant van de zee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>