En de winnaar is….

Geachte directie,
Geachte meester Wout,
Beste leerlingen van de 1e graad,

Ik heb het genoegen u mee te delen dat uw klas, de 1e graad van Freinetschool de Appeltuin, als winnende klas werd geselecteerd uit alle inzendingen voor de provinciale fotowedstrijd veiligheidsgordel van het arrondissement Leuven. De wedstrijd wordt georganiseerd door het provinciebestuur van Vlaams-Brabant.

Van harte gefeleciteerd! U wint een volledig verzorgde daguitstap voor de gehele klas en voor alle leerlingen van de
winnnende klas een leuke gadget aangeboden door het provinciebestuur van Vlaams-Brabant.

De winnende foto’s worden vanaf 8 december 2006 op de website van de provincie Vlaams-Brabant geplaatst www.vlaamsbrabant.be/gordelcampagne

De prijs en de gadgets worden u overhandigd tijdens de officiële prijsuitreiking van de provinciale fotowedstrijd over de veiligheidsgordel die wordt georganiseerd in het kader van de gordelcampagne door de provincie Vlaams-Brabant.

U alsook alle leerlingen van de winnende klas, de directie en alle leerkrachten die het wensen, worden dan ook van harte uitgenodigd om de prijs (waardebon voor een daguitstap en gadget voor alle leerlingen van de winnende klas) in ontvangst te nemen op de officiële prijsuitreiking van de provinciale fotowedstrijd in het kader van de gordelcampagne.

De prijsuitreiking in aanwezigheid van provinciegouverneur Lodewijk De Witte en gedeputeerde voor verkeer en mobiliteit, Julien Dekeyser vindt plaats donderdag 7 december 2006 om 14 uur in het Provinciehuis te Leuven, Provincieplein 1 te 3010 Leuven. Aan de winnende klassen wordt door het provinciebestuur van Vlaams-Brabant een drankje aangeboden.

Met vriendelijke groeten,

Erik Asselman

3 reacties op “En de winnaar is….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>