Het boze oog!

Als iemand naar je kijkt die het boze oog heeft, dan kan je genezen door een bierbad te nemen of door 7 lucifers aan te steken en ze dan te doven in een glas water. Je kan ook zout over je schouder gooien of een gebed lezen uit de bijbel. Lena

Wordt vervolgd.

2 reacties op “Het boze oog!

  1. Wist je dat een ‘kumkum’ op je voorhoofd ook kan helpen tegen het boze oog? Dat doen ze in India. Een ‘kumkum’ is een rood stipje boven en tussen je wenkbrauwen. Je kan de vorm kiezen die hoort bij jouw favoriete god, die je dan beschermt. Vroeger deden alleen de getrouwde vrouwen dat maar nu doet iedereen het, het is gewoon mode geworden, je kan zelfs kant-en-klare stipjes kopen als versiering.
    Dat heb ik gezien op ‘watisdat’ op TV (elke zondagavond om 18u30) en op de website daarvan. Jammer dat de docuclips over India al weg zijn. Nu gaat het over Mali.

  2. De opa van mijn mama heeft zijn auto laten zegenen in Scherpenheuvel. Toen kreeg hij een amulet. Hij hing het aan zijn auto en toen heeft hij nooit meer een ongeluk gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>